Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

0 ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SOCIAL BOOKMARKING WIDGET ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ

Σε αυτή την ανάρτηση θα σας προτείνω μια σελίδα που βρήκα με 4 διαφορετικά στύλ social bookmarking widgets.H ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ SHARETHIS.COM.  Έχει τα εξής 3 βήματα1.Επιλέγετε πού βρίσκεται το ιστολόγιο σας ή η ιστοσελίδα σας.Άν δεν επιλέξετε και προχωρήσετε στο βήμα 2,στο τέλος πατώντας το "Get the Button"θα σας ζητήσει να κάνετε free registration.

2.Επιλέγετε ένα απο 4 παραπάνω διαφορετικά στύλ για να τα τοποθετήσετε στο blog σας.Κλικάροντας σε αυτό της επιλογής σας μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τα γούστα σας,προσθέτοντας ή αφαιρώντας share buttons.






























3.Το τελευταίο βήμα αφορά καθαρά το κουμπί"share this".Όποιο στύλ επιλέξετε στο βήμα 2,(αν φυσικά  προσθέσετε στο widget σας το κουμπί share this) ή προτιμήσετε το στύλ 1 που περιλαμβάνει μόνο το κουμπί share this τότε μπορείτε να επιλέξετε όταν κλικάρει κάποιος στο κουμπί αυτό ποιό στύλ αναδυόμενου παραθύρου θα βλέπει.Οτάν τελειώσετε με αυτά το μόνο που μένει είναι να πατήσετε "Get the Button"και θα μεταφερθείτε στο Blogger σας όπου και θα προστεθεί το widget!Πιστεύω να σας βοήθησα
!












ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ Ή ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!!!

0 σχόλια:

Αναγνώστες

ShareThis

Για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μέσω Facebook.Απλά κάντε κλίκ στο like button και γίνετε μέλη

Powered By | Useful Gadgets



 

Powered By Software Review