Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012



Το SYNC είναι ένα κοινωνικό δίκτυο (Social network) στο Internet, στο οποίο οι Έλληνες μπορούν να δημιουργούν, να καταχωρούν και να μοιράζονται κάθε είδους περιεχόμενο - κείμενα, εικόνες, video, ήχους. Ξεκίνησε τη δικτυακή του ζωή τον Οκτώβριο του 2006, δημιουργώντας ένα κατάλογο όλων των Ελληνικών podcasts (SYNC Podcasts) ενώ Ιανουάριο του 2007 έγινε ο μεγαλύτερος συναθροιστής (aggregator) των Ελληνικών blogs με την υπηρεσία SYNC Blogs.
Τον Μάϊο του 2007 πρόσθεσε την υπηρεσία SYNC Live.
Με μια απλή και δωρεάν εγγραφή,μπορείς να  παρακολουθείς τα ελληνικά  blogs  και να καταχωρείς τα αγαπημένα σου και να έχεις το RSSfeed  των blogs που σου αρέσουν.Επίσης, συνδέεσαι με φίλους σου, ανταλλάσεις μηνύματα, και εμφανίζεις αυτόματα όσα κάνεις σε άλλα δίκτυα - Twitter, blogs, κλπ.
Τέλος, αν είσαι blogger μπορείς να προσθέσεις και στην συνέχεια να  "πιστοποιήσεις" ότι κάποιο blog σου ανήκει. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να δίνεις στο κοινό του SYNC ακριβείς πληροφορίες για το blog σου, να το καταχωρείς σε συγκεκριμένες κατηγορίες και να τους βοηθάς να το βρουν ευκολότερα.Επιπλέον μέσω του badge SYNC ME προσθέτοντας το στο blog σου μπορούν οι επισκέπτες σου  και οι αναγνώστες σου να προσθέτουν το blog σου στα αγαπημένα τους!





SYNC ME @ SYNC




ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ Ή ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!!!

0 σχόλια:

Αναγνώστες

ShareThis

Για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μέσω Facebook.Απλά κάντε κλίκ στο like button και γίνετε μέλη

Powered By | Useful Gadgets



 

Powered By Software Review