Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

3 ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ


 Σε μερικά βήματα μπορείτε να γίνεται μέλος του BRANCH.GR   που σας επιτρέπει να αυξήσετε την κίνηση στην σελίδα σας,να δημιουργήσετε backlinks,και να συνδεθείτε με άλλους bloggers.
           ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  • Κάνετε εγγραφή στο Branch.gr.Eίναι εντέλως δωρεάν!
  • Μόλις εγκριθεί ο λογαριασμός σας μπορείτε να δημιουργήσετε(ο τρόπος είναι πολύ απλός) ένα Widget (απόκτηση marketing εργαλείο για την προώθηση της σελίδας σας) για το website σας και να το βάλετε σε ένα καλό σημείο στην σελίδα σας ώστε οι επισκέπτες σας να βλέπουν ένα preview των posts άλλων μελών,τα οποία είναι τακτοποιημένα με thumbnails,περιγραφές και ελκυστικούς τίτλους,που έχουν σαν αποτέλεσμα να κλικάρονται απο τους επισκέπτες σας.Με τα κλίκ οι σελίδες ανοίγουν σε νέο παράθυρο,έτσι οι επισκέπτες δεν φεύγουν απο την σελίδα σας .Τα κλίκ οδηγούν στην μεταβατική σελίδα του Branch.gr,στην οποία ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να βρεί και άλλα posts και να κάνει επιπλέον κλίκ και σα άλλες ιστορίες.Αυτή η σελίδα είναι σημαντική για τον μηχανισμό του Branch.gr
  • Μόλις ενσωματώσετε το Widget στην σελίδα σας στην συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε και τα δικά σας posts στην κεντρική σελίδα του Branch.gr.
Τα κλικ που κάνανε οι επισκέπτες στο Branch.gr το σύστημα σας τα επιστρέφει πίσω. Θα λάβετε 150-200% περισσότερους επισκέπτες από όσους θα στείλετε στο Branch.gr. Αυτό σημαίνει αν 100 visitors κάνουν κλικ στο Widget της σελίδα σας θα λάβετε μεταξύ 150-200 επισκέπτες που έχουν ενδιαφερθεί για το περιεχόμενο σας και έχουν έρθει από παρόμοια sites . 

Βελτιστοποίηση Click-Through Rate

Μέσα από τη συνεχή ανάλυση των επιδόσεων της εκ περιτροπής προβολής των posts που εμφανίζονται στο widget σας το Branch.gr δημιουργεί περισσότερα κλικ στα widgets. Ετσι, η αύξηση του ποσοστού των κλικ έχει θετική επίδραση στην επισκεψιμότητα στην σελίδα σας (όσα περισσότερα κλικ στέλνετε στο Branch.gr μέσα από το widget, τόσο περισσότεροι οι επισκέπτες που θα λάβετε ). 


 ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ Ή ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αύξησε την επισκεψιμότητα του blog σου επίσης με το http://www.getlikes.gr

Etraffic είπε...

Κοιταξτε επίσης το www.etraffic.gr

Ανώνυμος είπε...

Τι απάτη είναι αυτο πάλι.... χαχαχαχα

Αναγνώστες

ShareThis

Για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μέσω Facebook.Απλά κάντε κλίκ στο like button και γίνετε μέλη

Powered By | Useful Gadgets



 

Powered By Software Review