Τρίτη 3 Απριλίου 2012

5 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ(UPDATE)


Ένα άρθρο απο τα πρώτα μου ήταν δημοφιλή εργαλεία παρακολούθησης απο διαφορετικά sites όπου καθένα απο αυτά καταγράφει π.χ επισκεψιμότητα της σελίδας σας,εντοπισμός αναγνωστών μέσω χάρτη και πολλά άλλα.
Αυτή η ανάρτηση είναι η  συνέχεια αυτου του άρθρου με ένα ακόμα πολύ καλό site παρακολούθησης επισκεπτών.Το HISTATS
Όποιος το επισκεφτεί θα μπορέσει μέσω δωρεάν εγγραφής να διαλέξει απο ένα πλήθος καταμετρητών(counters)  τοποθετώντας  αυτό που ταιριάζει στην σελίδα του και στα γούστα του.Η διαδικασία είναι απλή .

Με μια εγγραφή δημιουργείτε ένα λογαριασμο στο HISTATS,στην συνέχεια πρέπει να προσθέσετε την διεύθυνση του blog σας και με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να διαλέξετε όποιο καταμετρητή θέλετε απλά κάνοντας αντιγραφή και επικόλληση τον κωδικό του.Επιπλέον κλικάροντας το counter που θα τοποθετήσετε ή κλικάροντας στην σελίδα που έχετε εισάγει στο HISTATS θα μπορείτε να δείτε  λεπτομερή στατιστικά επισκεψιμότητας.
Έτσι με ένα μικρό και όμορφο gadget προσαρμόζοντας το σε αυτό που θέλετε να καταγράφει θα ενημερώνεστε για το πόσοι επισκέπτες παρακολούθησαν την σελίδα σας,πόσες σελίδες διαβάστηκαν,πόσοι είναι online εκείνη την στιγμή και διάφορα άλλα.





ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!!!

5 σχόλια:

ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ είπε...

kalhspera..na kanw mia erwthsh...poy kai pws kanoyme epikollhsh to kwdiko;;;;;

Blog ActDesign είπε...

ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ καλησπέρα.Είναι απλό.Πάς Πίνακας Ελέγχου ► Σχεδίαση ► Στοιχεία Σελίδας ► Προσθήκη gadget ► Και επιλέγεις HTML/Javascript
Κάνεις αντιγραφή(επιλέγεις όλο τον κωδικό και με δεξί κλίκ επιλέγεις αντιγραφή) και επικόλληση τον κωδικό εκεί(δεξί κλίκ επικόλληση) και τοποθετείς το gadget όπου θές να εμφανίζεται.

ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ είπε...

seuxaristw para polu gia thn bohtheia!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να κάνω επικόλληση τον κωδικό για την επισκεψιμότητα σε ένα blog?
Σε ευχαριστώ

Unknown είπε...

ποιον κωδικο ?

Αναγνώστες

ShareThis

Για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μέσω Facebook.Απλά κάντε κλίκ στο like button και γίνετε μέλη

Powered By | Useful Gadgets



 

Powered By Software Review