Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

1 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ-ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ BLOG ΜΟΥ?

Είναι πάντα ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ποιος επισκέπτεται (ανάγνωση)  το blog μας ... Μερικές φορές, είναι περιέργεια, αλλά και η παρακολούθηση των επισκεπτών σας μπορεί επίσης να σας δώσει σημαντικές γνώσεις σχετικά με: ► χώρα (θέση) των επισκεπτών ► γλώσσα ► browsers που χρησιμοποιούν ► ανάλυση οθόνης ► χρόνος που δαπανάται στο χώρο σας ► Σελίδες ποσοστό ► νέοι επισκέπτες... ... και ούτω καθεξής ... Είναι μια σύνολο στατιστικών δεδομένων, χωρίς αν είστε  σε θέση να μάθετε τα ονόματα και τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών σας .... ... για ένα επαγγελματικό Blog, αυτό είναι ένα must, γιατί, εσείς γνωρίζετε ότι οι επισκέπτες μπορούν να σας βοηθήσουν στην βελτιστοποίηση του site σας, και ως εκ τούτου, να αποκτήσετε περισσότερους αναγνώστες ...
Ποιές είναι οι επιλογές σας?Θα σας δώσω μια λίστα με τα πιο δημοφιλή εργαλεία παρακολούθησης,είναι δοκιμασμένα και χρησιμοποιούνται απο χιλίαδες Bloggers.Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν!

                                                                    *********                   

SIMPLE HIT COUNTERS

Οι απλοί καταμετρητές hit δεν θα σας δώσουν λεπτομερή στατιστικά στοιχεία ,αλλά θα μετράει τους επισκέπτες σας..Άν αυτό είναι που ψάχνετε τότε μπορείτε να τα βρείτε εδώ¨...

                                                                      *********
    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
    Αυτά είναι τα εργαλεία που θα σας παρέχουν λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες σας.'Ολα είναι δωρεάν,απλά κάποια σας παρέχουν την επιλογή για αναβάθμιση πληρώνοντας.

                                                   GOOGLE ANALYTICS 
                     Eίναι ένα αρκετά ισχυρό εργαλείο για την ανάλυση των επισκεπτών σας,πραγματοποιείτε απο την Google(μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας google).Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε και ένα μετρητή,αυτό το gadget είναι αρκετά λεπτομερές.
                                                 STATCOUNTER                 Είναι επίσης μια δωρεάν καλή επιλογή,και πολύ διαμορφώσιμο έχοντας ένα σωρό χαρακτηριστικά.Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό να επικολλήσετε ένα κωδικό για να ξεκινήσει η ανάλυση,Ελέξτε και το demo στην σελίδα τους.  Διαβάστε τις οδηγίες...Statcounter tracking in Blogger  
                                               SITEMETER                                    Έχει κάποια ισχυρά χαρακτηριστικά.Καταγράφει μοναδικούς επισκέπτες και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά,αλλά περιορίζεται από μοναδικούς επισκέπτες .Η δωρεάν υπηρεσία της, θα σας παρουσιάσει πληροφοριές σχετικά με τους τελευταίους 100 επισκέπτες του site σας Τώρα να θέλετε το κάτι παραπάνω απο το Sitemeter θα πρέπει να αναβαθμίσετε επί πληρωμήΔιαβάστε τις οδηγίες  SiteMeter tracking in Blogger                                                               *********
    ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
          
                                                                                                               


    CLUSTRMAPS

    Είναι μια υπηρεσία,ένα gadget πραγματικά,που θα σας παρέχει έναν κωδικό ο οποιός θα παρουσιάζει τον χάρητ των επισκεπτών σας.Ο χάρτης δείχνει τις θέσεις όλων των επισκεπτών στην σελίδα σας.Κάνποντας κλίκ θα δείτε σε μεγέθυνση έναν παγκόσμιο χάρτη και είναι δωρεάν εάν έχετε λιγότερο από  2500 επισκέπτες καθημερινά.Δοκιμάστε το.

    FEEDJIT

    Με αυτό το gadget μπορείτε να παρακολουθήσετε τους επισκέπτες σας σε πραγματικό χρόνο.Καταγράφει χώρες,απο που ήρθαν και ποιά σελίδα του blog σας επισκέφτηκαν και πριν πόση ώρα.Μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως θέλετε.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.





    BLOG CATALOG

    Είναι ένα widget πρόσφατων επισκεπτών.Δείχνει σε κουτάκια  το avatar αυτών που επισκεφτήκανε το blog σας πρόσφατα ,Είναι εύκολο στην εγκατάσταση,προσαρμόσιμο και δωρεάν φυσικά.Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ενταχθείτε στην κοινότητα του Blog Catalog.





    MY BLOGLOG

    Είναι επίσης ένα απο τα μεγάλα εργαλεία παρακολούθησης.Έχει ένα μειονέκτημα για να συμμετέχετε θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό Yahoo(αν δεν έχετε).Όταν το έχετε θα κάνετε εγγραφή με το MyBloglog,δημιουργώντας ένα προφίλ και είστε έτοιμοι.Μοιραστείτε online την δραστηριοτητά σας ,περιηγηθείτε και τραβήξτε την προσοχή.


                                                                 





    ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ Ή ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!!!                                                         

    1 σχόλια:

    Primadonna είπε...

    Μπράβο Σε ευχαριστούμε.Το έβαλα και παίζει ωραία.

    Αναγνώστες

    ShareThis

    Για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μέσω Facebook.Απλά κάντε κλίκ στο like button και γίνετε μέλη

    Powered By | Useful Gadgets



     

    Powered By Software Review